StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

dekleppevanseppe.jpg DE KLEPPE VAN SEPPE.

DE KLEPPE VAN SEPPE. (Waasland) Beveren to the rescue

Dat het niet goed loopt met onze club klinkt bekend in de oren, en om eerlijk te zijn begint het afgezaagd te worden. Ja er loopt zowel intern als extern van alles mis, de prestaties zijn méér dan ondermaats en communicatie is ver te zoeken. Mààr, een geleerd man zei ooit "het is nog nooit blijven regenen". Het tij keren, het wordt moeilijk, maar het kan nog altijd.

Operatie Propere resultaten


Benodigdheden : Positiviteit, inzet, wilskracht, durf en vooral (en deze is voor het bestuur) koppigheid wegsteken en ideeën/oplossingen aanvaarden.

Waar te vinden : Jonge gemotiveerde spelers - > beloften, wat hebben we nog te verliezen?

Tijd om dit in orde te brengen : liever gisteren dan vandaag, het is niet vijf voor twaalf maar al ruim vijf uur in de namiddag, gedaan met aperitieven, aan het werk!

Hoe beginnen we hier nu aan?

Zoals ik al zei, we hebben positiviteit nodig, hoe benard, hoe rampzalig, hoe uitzichtloos de situatie er ook uitziet. Oplossingsgericht denken, kop omhoog en allesbehalve omlaag. Het is hoog tijd dat het bestuur naar ons, de supporters begint te luisteren. Wij betalen al weken voor rampzalig voetbal, moesten de vriendschapsbanden niet zo hecht zijn zaten jullie zonder supporters. Tijd om wakker te worden en dit te beseffen. Die award voor uitstekende communicatie, proficiat maar hier zijn we nu niks mee. Kijk in de spiegel beste bestuursleden, ik waarschuw jullie, als je goed kijkt zal je verschieten.

Met positiviteit alleen komen we er niet, denk dat, dan wordt je al snel naïef genoemd, en terecht ook. Tijd voor verandering. Geef de jeugd een kans, als ik de voorbije uitslagen van de beloften erbij haal ziet dat er lang niet zo slecht uit. Trek jullie ogen open en geef die jongens een kans. Als zij niet gemotiveerd zijn dan zal niemand het zijn.

Het is tijd om op te staan, het moet nu gebeuren, niet morgen want dan is het misschien al te laat. Moge onze gebeden aanhoort worden, dat de zon opnieuw boven de Freethiel komt te schijnen.

Seppe Meul.