StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Het wekelijks Deschachtje.
Vorige week al vond Olivier Deschacht het nodig om openbaar in Sports Late Night zijn voldoening te verkondigen over de winst van Eupen tegen W-B. Gisteren zaterdag deed hij na de verloren match in Oostende daar nog een schepje bovenop door in een interview op Sporza Radio plots over de "concurrentie" te beginnen en te stellen dat die 2 cadeaus had gekregen van Brugge. Nu is het nooit sportief om een derde te betrekken bij het eigen falen, maar van Oli mag niet beter worden verwacht natuurlijk. Cadeaus ? Kan er sprake zijn Oli van een cadeau wanneer 1 zuivere strafschop wordt toegekend en er 2 worden onthouden, een verhouding die ook werd toegepast bij de rode kaart van Poulain waar Denswil en Decarli aan dezelfde sanctie ontsnapten. Toegegeven, bij de owngoal van Decarli zat het wat mee, maar je weet toch Meneer Deschacht dat men om kans te maken te scoren best een goeie voorzet trapt en dat deed Boljevic vrijdagavond. Je vertelde dat er in Oostende wel 30 voorzetten werden getrapt door Lokeren die nooit een keer goed vielen. Is er dan nog sprake van pech ? En over cadeaus gesproken : dat geschenk van een paar weken in Anderlecht al vergeten ?

Oli, als voetballer heb ik ontzettend veel respect voor wat je op je 37ste nog presteert, maar spijtig dat je menselijke kwaliteiten nooit de voetballende hebben benaderd en ik vrees dat het daarvoor nu te laat is. Maar ik begrijp het wel, wanneer alles in je schoot wordt geworpen is het lastig naar beneden of achterom te kijken. Spons er over, want je werd in het verleden wel eens gepest door je broer die zonder het te vragen op je pc kwam gokken, terwijl jij met de vinger werd gewezen.

Zullen we het toch nog even over voetbal hebben ? Voor het eerst dit seizoen heeft W-B een schitterend weekend achter de rug, want waar vooraf werd gehoopt de komende weken de schade ten opzichte van Zulte-Waregem, Moeskroen en Lokeren te beperken met wedstrijden tegen Club Brugge en Antwerp in het verschiet, werden zelfs goeie zaken gedaan in het klassement. Euforie is uit den boze, want volgende week kunnen we weer de bezitter zijn van de rode lantaarn, maar we blijven zeker meedoen en dat alleen al is een succesje te noemen na de vele kommer en kwel van de voorbije maanden.

PVW.