* Beloften konden op meer aanspraak maken in Anderlecht.
Ondanks het feit dat de wedstrijd een evenwichtig verloop kende, was het Anderlecht dat in de zeventiende minuut op voorsprong klom. W-B was niet aangeslagen en 3 minuten later gaf het scorebord al 1-1 aan na een kopbal van Alexis Gamboa. Een onoordeelkundige tussenkomst in de 42ste minuut van onze keeper Anthony Swolfs lag aan de basis van de 2-1 ruststand.
Ook na de herneming bleef de partij genietbaar en goed op en neer gaan. Doelman Swolfs leek zijn foutje van kort voor de rust goed te maken toen hij een betwistbaar toegekende penalty in eerste instantie onschadelijk kon maken, maar bij de herneming moest Anthony zich gewonnen geven.
Ditmaal was W-B wel even van slag waardoor het de 4-1 moest incasseren.
De mannen van jonas Ivens bleven echter hun sportieve verplichting nakomen met in het wedstrijdslot de 4-2 van Eric Ansomani, maar echt spannend werd het niet meer.
Degelijke prestatie van onze jonge leeuwen en een resultaat dat iets te ruim is uitgevallen in het nadeel van W-B.