StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Mooi van Mo !
Maandagavond was Mo Messoudi &eaciteén van de gasten in de laatste uitzending van Extra Time van 2018 en waar (voor mij veel te vaak) het moment van de week van de gasten uit het buitenland komt, maakte Mo Messoudi die momenteel nog bij Beerschot voetbalt, hierop een aangename uitzondering. Mo koos als moment van de week voor de prestatie van Louis Verstraete met W-B op de Bosuil. Louis is er amper 19 en maalde de kilometers af alsof het meters waren en hij met een dubbel paar longen was geboren. Een box-to-boxspeler met toekomst die op de Bosuil scoorde en liet scoren en dan heb je het uiteraard goed gedaan. Een enthousiaste kerel overigens met een flinke dosis intelligentie gezegend. Helaas zal na afloop van dit seizoen Verstraete contractueel weer aan KAA Gent toebehoren, maar we moeten hopen dat hij in de resterende 11 matchen van de reguliere competitie met W-B play-off II kan verzekeren, want dat zou in de gegeven omstandigheden al een groot succes zijn. Play-off II, nu gekoesterd, maar als hij binnen is vervloekt !

Trouwens, Bizimana werd door philip Joos, naast Louis Verstraete, het tweede werkpaard op het Beverse middenveld genoemd. Joos en Messoudi gingen nog even door met het complimenteren van nog een derde Beverse speler en het zal niemand verbazen dat vervolgens de naam van Aleksandar Vukotic volgde. Geweldig volgens Joos zoals die achterin sterk verdedigde op Mbokani en verder alle ballen aanzoog alsof er een magneet zit in het hoofd van de Bosniër, maar ook aan positiespel en voetbalverstand ontbreekt het Aleksandar niet. En om terug te komen op Louis Verstraete : zijn verhaal vertoont meer en meer gelijkenissen met dat van Siebe Schrijvers. Via W-B proberen opnieuw een stap hogerop te zetten, al deed Louis dat op nog jongere leeftijd dan Siebe.

O ja, maandag schreef ik in de Freethielsprokkels dat W-B tegen Lokeren de kans krijgt om een derde opeenvolgende overwinning te pakken, maar er zijn al meerdere clubs die dit seizoen driemaal na mekaar wonnen. Genk en Club Brugge lieten zelfs al een keer 5 opeenvolgende winstpartijen noteren. Honoré, wat heb ik geluk dat jij met pensioen bent !

PVW.