StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

dekleppevanseppe.jpg DE KLEPPE VAN SEPPE.

El Wasico moet gewonnen worden
Na 17 speeldagen stonden we gedeeld laatste. Met één gewonnen wedstrijd en enkel afschuwelijk voetbal zag het er verre van positief uit. Twee speeldagen later tellen we zes punten meer na overwinningen tegen Club Brugge, jawel Club Brugge en Royal Antwerp. Met niet eens zo slecht voetbal staan we er opeens veel beter voor, maar we zijn er nog niet.

Aanstaande zaterdag staat de clash om het Waasland op het programma.Winnen we die wedstrijd, dan zetten we onze grootste vijand op een achterstand van zes punten met nog tien speeldagen te gaan. Besef even hoe goed dat er zou uitzien ? Winnen we niet komt Lokeren ofwel gelijk op blijft de drie punten voorsprong behouden. Optie één klinkt absoluut aantrekkelijker.

Daarom moet er absoluut gewonnen worden. Het is niet alleen mooi voor iedereen met een geel-blauw hart om te winnen van de buren uit Lokeren, we delen daarmee tevens een enorme klap uit in de strijd om het behoud. Dinsdag publiceerde de club een video waarin de spelers de supporters oproepen allemaal af te zakken naar de Freethiel om hen naar die broodnodige overwinning te duwen. Ze beseffen maar al te goed hoe belangrijk deze wedstrijd wordt. Om dat nog eens te benadrukken staat er een sfeertraining gepland.

Ik zag de afgelopen twee weken eindelijk een ploeg op het veld. Adnan Custovic slaagde erin van een bende amateurs vechters te maken die strijden om elke bal en elke meter. Het wordt een pure strijd om de drie punten, één die we zeker kunnen en ook zullen winnen. Ik geloof erin!

Seppe Meul.