StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Salquist is al weg, Threlkeld bijna.
De wintermercato is enkele dagen open en een aantal spelers van Waasland-Beveren hebben hun koffers gemaakt om de uitgang op te zoeken. Centraal verdediger Salquist gaf het goede voorbeeld en de kans is groot dat eerstdaags Oscar Threlkeld de deuren van de Freethiel voorgoed achter zich sluit. Een echte verrassing kunnen we het niet noemen, maar omdat geen van beiden een echte kans kreeg, zullen we waarschijnlijk nooit weten of het complete mislukkingen waren.
Salquist verscheen een viertal matchen aan de aftrap, gaf daarin bij momenten de indruk rust aan de bal te hebben, maar zijn ongelukkige partij in Brugge tegen Cercle was wellicht voor club en speler de spreekwoordelijke druppel te veel. Een miskoop ? Daar ben ik niet van overtuigd, maar of het zinvol was hem aan te trekken in de wetenschap dat ook Caufriez, Gamboa, Vukotic en Moren voor die positie al in aanmerking kwamen. Het ga je goed bij het Noorse Lilleström Tobias.
Een beetje datzelfde gevoel bij Oscar Threlkeld die nog minder dan Salquist aan de bak kwam, maar nooit echt door de mand viel. Persoonlijke problemen hebben in zijn geval zeker meegespeeld, want veel concurrentie had hij op de rechtsachter niet. Ik geloof niet dat hij bv. een mindere voetballer is dan Massop op die andere flank, maar ik heb zo het gevoel dat er in het geval van de Engelsman zaken zijn gebeurd waarvan de buitenwereld te weinig wist en die voor hem een belemmering waren om het tot basisspeler te schoppen.
Soms is het wel eens fijn om te weten welke spelers op het verlanglijstje stonden van W-B en alhoewel er in het voetbal geen zekerheden bestaan, mag worden aangenomen dat Ibrahima Seck en de Noorse aanvaller Ingvartsen tijdens de wintermercato niet naar W-B zullen komen. De intresse was er wel (in het geval van Seck was die wederkerig), maar Genk heeft voorlopig weinig (naar het schijnt geen) oor naar die interesse vanuit het Waasland.

PVW.