StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Met de voetjes onder tafel voor het goeie doel in ons lokaal.
Gezellig tafelen, lekker eten en drinken aan een zacht prijsje in een vertrouwde omgeving en last but not least, tegelijkertijd een goed doel steunen, het is een succesformule zoals men ze nergens vindt.

Met als streefdoel 2500 Euro startkapitaal bijeen te brengen voor de 100 km run voor kom op tegen kanker, heeft ons bestuurslid Danny Michiels zich samen met nog 3 andere enthousiastelingen geëngageerd om een fixe bijdrage te leveren aan het wetenschappelijk onderzoek naar de verschrikkelijke ziekte kanker. Het sportieve gedeelte neemt teamkapitein Danny op 24 maart voor zijn rekening door 40 kilometer te lopen (de overige 60 worden afgelegd door de 3 andere teamleden), maar voor het culinaire gedeelte rekent de penningmeester van de Freethielvrienden Bornem op zij (en voor een goed doel zijn we allemaal geïntresseerd) die deze tekst op onze website lezen.

Concreet : op zaterdag 2 februari gaat er in ons lokaal Grand Café De Watertoren een spaghetti lunch door waarop ieder van julie van harte welkom is. Om de drukte wat te spreiden wordt er gewerkt met 4 shiften van plusminus een uur en een kwartier.

Het begin van de shifturen is : 12 uur, 13.15 uur, 14.30 uur en 15.45 uur.

Volwassenen betalen voor een heerlijke portie spaghetti 12 Euro, kinderen jonger dan 12 jaar kunnen hun buikje vullen voor 8 Euro.

Geïnteresseerden (en dat zijn er hopelijk veel) kunnen terecht op het GSM-nummer van Danny en dat is 0494-56.02.11 of een mail sturen naar : all4thefrun@gmail.com

Namens de 4 teamleden een dikke merci voor de steun.

* Lamine Ndao bijna weg.
Onvoldoende goed of te weinig kansen gekregen, de waarheid ligt zoals gewoonlijk wel ergens in het midden, maar het lag ook bij Lamine in de lijn van de verwachtingen dat hij Waasland-Beveren tijdens de wintermercato (al dan niet met aandrang) zou verlaten. Afgerond is de deal nog niet, maar volgens onze altijd uitstekend gedocumenteerde Rudy Beck zou Ndao onder weg zijn naar de Kroatische eersteklasser Istra Pula. De uitgaande transfers beginnen stilaan op gang te komen, maar het wordt de hoogste tijd dat er nu ook eens iets bijkomt, want het oefenkamp zit er zaterdag op en die unieke gelegenheid om nieuwkomers in te passen en beter te leren kennen is zo goed als gepasseerd.

* Dinsdag nieuwjaarsdrink/sportavond op de Freethiel.
Aanstaande dinsdag 15 januari vanaf 19 uur is er in de businessclub van de Freethiel gelegenheid om in een gezellige sfeer iets te drinken en bijgepraat te worden over de sportieve actuele toestand van Waasland-Beveren. Naast 1 of 2 spelers zal ook trainer Custovic aanwezig zijn en laat ons hopen ook iemand van de clubleiding. De deuren gaan open vanaf 19 uur en het officiële gedeelte is voorzien vanaf 19.30 uur. Tot dan !

PVW.