StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

dekleppevanseppe.jpg DE KLEPPE VAN SEPPE.

Winterstop op alle vlak

Het is stil op de Freethiel deze dagen. De ploeg vertoeft momenteel in Spanje om zich op te laden voor de laatste negen wedstrijden van het seizoen. En ook op gebied van transfers is het momenteel windstil. Goed nieuws daarentegen is dan weer wel dat Dirk Huyck de touwtjes als voorzitter vanaf 12 januari weer in handen krijgt.


De spelers vertoeven op dit moment in Spanje voor een laatste eindspurt richting behoud. Met nog 9 speeldagen voor de boeg worden het nog 9 finales die we moeten afronden. Hopelijk staan we daarna waar we nu staan of hebben we ons zelfs nog verbeterd qua positie.

Dirk Huyck is vanaf 12 januari weer welkom op de Freethiel. De voorzitter die een schorsing uitzat naar aanleiding van het onderzoek ' Propere Handen ' is dus opnieuw waar hij thuishoort. Zo kan hij zich meteen nuttig maken voor de club, want er ligt is nog heel wat transferwerk op de plank.

Over dat transferwerk gesproken. Hoewel de geruchtenmolen volop aan het draaien is, zweeft er weinig concreets in het rond. Verder dan een paar geruchten uit goede bron komen we voorlopig nog niet. Van een aantal spelers kregen we reeds een nee of misschien, weinig goeds dus. Een terugkeer van Moulin is iets dat ook al een aantal dagen fel wordt besproken. Het zou een mooie transfer worden als je kijkt naar de kwaliteiten van deze man en hoe geliefd hij was bij de supporters. Afwachten wat daarvan komt. Een nummer 10 zal er toch nog bij moeten komen als je het mij vraagt. We zullen nog even geduld moeten hebben en vertrouwen in de werking van de club. Uiteindelijk komt alles altijd goed.

Seppe Meul.