StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

dekleppevanseppe.jpg DE KLEPPE VAN SEPPE.

Weinig nieuws, goed nieuws?

We haalden in het begin van deze week een nieuwe spits, en zaterdag spelen we thuis tegen Cercle Brugge. Toch is het deze dagen enorm stil op en rond de Freethiel. Er is natuurlijk nog altijd het onderzoek Propere Handen dat nog steeds geen ontknoping kent, al komt het einde van het seizoen steeds dichterbij.


Operatie Propere Handen, voor velen van ons is het iets waar we liever niet aan denken. Binnenkort kunnen we helaas meer anders. Het einde van de competitie nadert en dan zou je toch verwachten dat de voetbalbond met beslissingen komt. Wij wachten in ieder geval in spanning af.

UPDATE!
De voorzitter van de bond, Ebe Verhaegen liet eergisteren aan het Nieuwsblad weten volgende maand naar buiten te zullen komen met nieuws over het onderzoek. Tegen dan zijn er nog maar een aantal speeldagen om af te werken en valt de competitie stilaan in zijn beslissende plooi.

Wat denk ik nu van de hele kwestie?
Om eerlijk te zijn vind ik het moeilijk om hier een gevat antwoord op te bedenken. Langs de ene kant zit ik met de gedachte dat het feit dat Dirk Huyck opnieuw actief is op de Freethiel niet voor niks is. Als hij effectief schuldig was hadden ze hem wel definitief geschorst. Maar dan zegt een andere stem dat er natuurlijk snel beslist werd toen, andere clubs, de publieke opinie, allemaal eisten ze een actie van de bond.

Ik hoop in ieder geval in een goede afloop van deze kwestie, want als we effectief schuldig worden bevonden, zie ik het zeer somber in voor de toekomst. Tot de tijd dat er een conclusie is moeten we positief blijven en nog 9 finales achter onze ploeg staan.

We are Beveren!

Seppe Meul.