StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

dekleppevanseppe.jpg DE KLEPPE VAN SEPPE.

Nieuwe nummer tien maar ik weet het toch zo niet..

Onze tweede wintertranfser is een feit. Met Franko Andrijasevic haalden we voor zes maanden een nieuwe nummer tien. Iemand die onze aanvallers zal moeten bedienen van listige passes en liefst van al er zelf ook nog een aantal zou kunnen binnentrappen.


Franko komt nog voor een half seizoen over van KAA Gent. Daar streek hij vorig jaar neer als duurste aankoop voor de Buffalo's ooit. Er werd enorm veel van hem verwacht maar kon die verwachtingen eigenlijk nooit inlossen. In 22 wedstrijden kon hij slechts 2 keer scoren. Teleurstellende cijfers en daarom zat hij dit seizoen vaker op de bank dan dat hij op het veld stond. Onder nieuwe coach Jess Thorup moest de Kroaat al helemaal niet op speelminuten rekenen, de Deen had geen interesse in Andrijasevic. Dus mocht hij, of toch al tijdelijk andere oorden opzoeken en vond deze nu bij Waasland-Beveren.

Op papier is Andrijasevic misschien wel een enorme aanwinst. In de praktijk heeft hij dat nog niet waargemaakt. Echter schrijf ik de nieuwkomer zeker niet meteen af. Ik wil pas een oordeel vellen na een aantal wedstrijden. Ik hoop enorm dat Franko ons nummer 10-probleem kan oplossen. Het is niet omdat ik momenteel nog niet heel opgetogen ben over de transfer dat het daarom een slechte is. We zullen de eerste paar wedstrijden moeten afwachten. Ik hoop enorm op een goede afloop van deze samenwerking. Zijn eerste test komt dit weekend in een belangrijke wedstrijd op het veld van Sporting Charleroi.

Seppe Meul.