StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Ampomah moet blijven.
Nana Opoku Ampomah heeft nog een doorlopend contract bij Waasland-Beveren, maar er wordt dezer dagen flink aan zijn mouw getrokken door binnen- en buitenlandse clubs. Zo wil Genk wat graag de bij momenten ongrijpbare flankaanvaller die met de regelmaat van de klok zijn doelpuntje meepikt en met gemak en medemaat laat scoren, inlijven. Waasland-Beveren wil hem echter niet laten gaan voor het einde van het seizoen als gevolg van een gegeven woord. Benieuwd of W-B het been stijf kan houden, want ik kan mij niet van de indruk ontdoen dat, als W-B al zeker was geweest van behoud, dat gegeven woord wel opnieuw bespreekbaar was.

* Voetbal in de lageree reeksen.
Yellow Blue heeft een moeizame, maar kostbare overwinning geboekt op het veld van Gerda Sint-Niklaas. Het kwam op achterstand in de eerste helft, maar kon de schade nog voor de thee weer herstellen. Het was opnieuw Johan Segers die voor de winnende 1-2 zorgde waardoor de kloof met de eerste achtervolger Kallo op 9 punten blijft.
Volgend weekend komen de buren uit Melsele naar de Freethiel.

In de derde amateurreeks speelde Bornem in het eigen Breevenstadion 1-1 gelijk tegen Termien. De Klein-Brabanders blijven hierdoor in het onderste gedeelte van het klassement hangen.

PVW.