* Beloften verliezen onterecht in Kortrijk.
De beloften van Waasland-Beveren hebben maandagavond een degelijke match gespeeld op kunstgras in Kortrijk, maar vergaten zichzelf te belonen. Reeds in de elfde minuut klommen de Waaslanders op 0-1 na een doelpunt van Eric Asomani (landgenoot van Opoku).
Ondanks een evenwichtig spelverloop waren de betere mogelijkheden voor de bezoekers uit Beveren, maar de afwerking stond niet op punt. KVK zette de tweede helft in met een sterk offensief wat leidde tot de gelijkmaker. Vanaf dat moment trok W-B de aanvallende registers volledig open, maar een uitstekende Kortrijkse doelman hield met enkele schittterende saves zijn team in de wedstrijd.
Een tiental minuten voor tijd kreeg W-B het deksel (de 2-1 dus) op de neus na alweer onzuiver verdedigen. Een flink slotoffensief van de mannen van Jonas Ivens bracht geen verandering meer waardoor de eindstand werd bepaald op 2-1.