StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

dekleppevanseppe.jpg DE KLEPPE VAN SEPPE.

Het einde is, misschien nabij

In dit artikel ga ik het even over onze buren uit Lokeren hebben. Het zijn sombere tijden voor iedereen met een hart (wat trouwens uiteraard niet te begrijpen valt) voor Sp*rt*ing. Onrechtstreeks is dat natuurlijk ook niet zo fijn nieuws voor ons. Hier lees je waarom.

Stiekem lachen en ook minder stiekem lachen wij, supporters met een hart voor geel-blauw met onze buren uit Lokeren. Zij staan helemaal onderaan met een triestig aantal punten en 8 punten achterstand op ons en 9 op nog 3 andere ploegen. Het ziet er dus allesbehalve goed uit voor hen. In eerste instantie vinden ik en vrijwel alle Beveren-supporters dat best wel grappig en rouwen we daar zeker niet om. Maar maar maar, stel dat Lokeren zakt, ik zeg nog steeds stel want voetbal in een onvoorspelbaar spelletje, dan zijn we een buur kwijt in 1A. Een buur die ons minstens twee keer per jaar qua sfeer en beleving een fantastische wedstrijd oplevert en waar we met z'n allen elke keer opnieuw enorm hard naar uitkijken.

Het zou dus enorm jammer zijn. Voor de supporters, vooral voor de supporters, van beide partijen. Want eerlijk is eerlijk, we gaan met z'n allen liever op verplaatsing naar Daknam dan naar pakweg Moeskroen of Eupen. Voor een groot deel van de spelers stellen deze wedstrijden helaas weinig of niets meer voor. Dat hebben we als supporters zijnde de laatste jaren verschillende keren moeten aanzien.

Dus uiteindelijk hoop ik toch nog op een klein mirakel waar zowel wij als Lokeren in de Jupiler Pro League blijven om elkaar sportief en een klein beetje naast het veld het voetballeven zuur te maken.

Seppe Meul.