StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

verslag BELOFTEN HALEN FORS UIT TEGEN STVV.

We moeten hopen dat de grote jongens van Sint-Truiden zaterdag niet op revanche belust zijn na de oorwassing van hun jongere collega's maandagavond op het kunstgrasveld van de Freethiel. Onze beloften wonnen met ruime 5-1 cijfers, maar de beginfase verliep wel evenwichtig en het verschil werd pas in de tweede helft gemaakt. Na dat gelijkopgaand begin nam W-B gaandeweg het spel in handen en in de 38ste minuut werd het na een mooie aanval 1-0 door Din Sula, tevens de ruststand.

Dat smaakt naar meer moet Din Sula hebben gedacht, want de tweede helft was nauwelijks op gang gefloten of hij verdubbelde de score. De thuisploeg was nu helemaal los en in de 55ste minuut onderstreepte de Montenegrijn Stefan Milosevic waarom hij naar Beveren is gekomen door een vrijschop binnen te knallen (3-0). W-B bleef op zijn elan doorgaan en de ingevallen Quinten Claeys tekende voor de 4-0. Lees zeker "De Kleppe van Seppe" vandaag), want Seppe heeft een interessant weetje over Quinten. Voor zo een akelige tussenstand waren de bezoekers niet vanuit het verre Limburg gekomen en na een Beverse tackle gevolgd door een strafschop, kon STVV het leed enigzins verzachten. Met iets meer dan 20 minuten te gaan nam de frustratie bij de Kanaries toe en toen Jubitana langs achter werd gepakt, moesten zij een toontje lager zingen en met 10 man verder.
Leuk voor Quinten Claeys dat hij het slotakoord (de 5-1) achter zijn naam kreeg.

Samenstelling W-B :
Debatty Kevin, Knollenburg Arne, Van Spittael Dani, Gamboa Alexis, Liessens davino, Van Noten Flo, Sula Din, Jubitana Denzel, Dierckx Tuur, Forte Francesco en Milosevic Stefan.
Wisselspelers :
Van Hove Gerben, Zarouali Souhail, Vermincksel Dean, Aps Vincent, Trari Mauro, Claeys Quinten en Ahmed Yumit.
Vervangingen :
Forte Francesco, Sula Din, Milosevic Stefan door Zarouali Souhail, Trari Mauro en Claeys Quinten.

Met dank aan de ploegafgevaardigden Louis De Bruyne en Rudy Leys.

Patrick Van Wesemael.