StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

dekleppevanseppe.jpg DE KLEPPE VAN SEPPE.

Nog spannende weken

Ontzettend onverwacht won Sporting Lokeren thuis van Royal Antwerp. We zitten op 5 speeldagen van het einde. Even veel punten voorsprong hebben wij op onze buren uit Lokeren. Het worden nog spannende weken.


Een speeldag geleden maakten we ons nog nauwelijk zorgen. We stonden acht punten voor, hadden al onze 'beste' spelers en Lokeren kon geen vijf passen naar elkaar geven. Nu een week later begint de paniek toch stilaan de kop op te steken. Afgelopen weekend zagen we onze misschien wel belangrijkste man naast Davy Roef op het veld geblesseerd en op de brancard het terrein verlaten. Het verdict: een blessure aan het been na een verkeerde beweging. Hij zal een aantal weken out zijn en mist dus enkele cruciale duels in de strijd om het behoud.

Lokeren heeft nu opnieuw geproefd van wat winnen is. Niks zegt dat ze nu vertrokken zijn, maar vertrouwen is er nu zeker bij de Sportingboys, sorry blijft een stomme naam. Glenn de Boeck weet als geen ander een club te redden en in eerste te houden. We moeten dus op onze hoede zijn.

Met z'n allen achter de ploeg nu zodat ook wij zoveel mogelijk punten halen in de resterende wedstrijden. Er is nog niks gebeurd maar we moeten ons zo snel mogelijk zelf zien te redden. C'mon Beveren!

Seppe Meul.