StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Toch een mooi presentje van Clement.
Hij stond deze week in het "elftal van de week" van een Vlaamse krant (we hadden met Massop in diezelfde krant ook "de flop van de week" in ons midden) en alhoewel we het al eerder deden, past het hem zeker nog eens een schouderklopje te geven. Jur Schrijvers is de naam, ik zou hem de naam "depaneur van dienst" durven noemen. Aanvankelijk door de Beverse entourage bij zijn komst naar de Freethiel gezien als een soort vriendendienst van de coach die Jur mee vanuit Brugge bracht en ook wel als een gemakkelijke en goedkope transfer van het bestuur.
Jur Schrijvers is niet het type waarvoor de pure voetballiefhebber wekelijks een inkomticket aanschaft, maar wel iemand zoals de meeste trainers er eentje graag in hun ploeg hebben. Een noeste werker die in staat is een degelijke voorzet te trappen, maar waaraan nog wat schaafwerk nodig is en gezien zijn jeugdige leeftijd is dat niet meer dan normaal. Hoed af voor Jur die niet eens zeker is van een basisplaats, maar zelden of nooit uit zijn rol valt wanneer hij speelt.
En doe het maar eens om een icoon als Laurent Jans bijna geruisloos op te volgen ?
Ik weet het Philippe, je hebt thans andere zorgen die ons bekend voorkomen van een dik jaar geleden, maar toch een late merci !

PVW.