StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

dekleppevanseppe.jpg DE KLEPPE VAN SEPPE.

We zijn gered

Het zou niet meer mogen mislopen nu. Met nog 4 wedstrijden te spelen zouden onze buren uit Lokeren maar liefst 8 punten moeten inhalen willen ze ons bijbenen. Als je weet dat ze dit seizoen slechts 4 keer konden winnen kan je zelf wel opmaken dat dit een aartsmoeilijke opdracht wordt.

Met onder andere wedstrijden tegen Moeskroen dat tegenwoordig de pannen van het dak speelt en een thuiswedstijd tegen Anderlecht dat de punten broodnodig heeft in de strijd om Play-Off 1 lijkt het kwaad geschiet voor onze grote rivaal. Op de slotspeeldag ontvangen ze in eigen huis nog Cercle Brugge dat niks meer te verliezen heeft. Maar dan is, allicht, de laatste deur al toegetrokken in eerste klasse voor de Sporting.

Wij spelen nog thuis tegen Kortrijk, op verplaatsing bij Oostende, thuis tegen Zulte Waregem en spelen onze laatste wedstrijd op verplaatsing in Standard. Winnen tegen Kortrijk zit er zeker in, als Lokeren er niet in zou zijn geslaagd om te winnen in Moeskroen is het dan al officieel volledig voorbij.

Akkoord qua puntenaantal doen we het nog steeds uitzonderlijk slecht, zelfs als 15e. Toch kan je niet ontkennen dat sinds de aanstelling van Custovic de spelers die nog echte krabbers leken onder Fererra stilaan ontbolsteren en tot hun beste niveau van het jaar komen. Er zit dus weldegelijk wat kwaliteit in de ploeg, ik zeg nog steeds niet dat het veel is, maar in alle geval meer dan we voordien dachten.

Met Adnan het volgende seizoen aanvatten, afwachten wat er van het nog steeds lopende onderzoek komt, zou al een mooie beloning zijn voor een man die keihard werkt voor onze mooie club. Ik kijk er al naar uit.

Seppe Meul.