StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

logo UIT DE KEUKEN VAN GRAND CAF&EACUTE DE WATERTOREN.


* Onze marathonman doet het opnieuw !
Voor de vrienden is hij "den Danny", voor Betty "dane of Daantje" alnaargelang hij braaf is geweest en bij de deelnemers aan de pronoweb noemt hij zichzelf "marathonman". Over dat laatste willen we het nu even hebben, want vorige week zondag 17 februari heeft ons bestuurslid Danny Michiels het klaar gespeeld om zijn achtste marathon tot een goed eind te brengen. Ditmaal was het Spaanse Sevilla de place to be voor liefst 13.000 dappere sporters waaronder dus Danny.
Na 42 kilometer en 195 meter bereikte Danny de finish in een tijd van net geen 3 uur en 49 minuten en wie af en toe eens de sportieve schoenen aantrekt weet dat dit alweer een prachttijd is. Dikke proficiat schatbewaarder voor deze zoveelste schitterende prestatie. Overigens, Danny krijgt er nooit genoeg van, want over een paar weken loopt hij in Boom 40 km voor het goede doel.
Leuk weetje : Danny en Betty logeerden in hetzelfde hotel als Aad De Mos die daar als analist 2 wedstrijden van Sevilla kwam volgen. Op donderdag (de dag dat Danny en Betty weer richting België vertrokken) was er Sevilla - Lazio en op zaterdag Sevilla - Barcelona en werd me dat een spektakelstuk met dank aan een hemelse Messi die op zijn eentje voor een 2-4 overwinning zorgde in het voordeel van Barcelona. Messi scoorde driemaal en leverde een assist voor zijn buurman Suares (en dat mag letterlijk worden genomen). Danny, je bent twee dagen te vroeg naar huis gekomen, want anders was je getuige geweest van een voetbalshow zoals je die nooit eerder zag. Nogmaals gefeliciteerd Danny voor dit achtste werkstuk.

Patrick Van Wesemael