StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

dekleppevanseppe.jpg DE KLEPPE VAN SEPPE.

Geloof minder en minder in een slechte afloop (voor ons) van 'Propere Handen'
Gisteravond was er BREAKING NEWS! te lezen in alle kranten van het land. Het gerecht legde beslag op alle rekeningen van Royal Excelsior Moeskroen en besloot zelfs een interim-beheerder aan te stellen om de rekeningen in de gaten te houden. Hierdoor komt er opnieuw een ploeg in gevaar om te degraderen. Goed nieuws voor ons?


Als je het mij vraagt zeker wel. Als je rond gaat in de fictieve klas van schuldigen komen wij er zeker en vast als de beste van die klas uit. Mechelen/Veljkovic deed een poging ons om te kopen. Racing Genk en Sporting Lokeren worden beiden beschuldigd van frauduleuze praktijken en nu wordt ook Moeskroen (eindelijk) serieus in verdenking gesteld. Als je dat lijstje afgaat kan je bij ons als 'niet-melders van de omkooppoging van Mechelen' stellen dat wij het minst van al schuldig zijn.

De bond gaat nooit AL deze ploegen straffen, dan krijg je een competitie van om en bij de twaalf teams als je echt iedereen die schuldig is gaat straffen. Dat gebeurt niet, 100% zeker! Daarom ben ik er meer en meer gerust in dat heel dit circus goed zal aflopen voor Waasland-Beveren. Het ziet er in mijn ogen zeer goed uit!

Seppe Meul.