StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

dekleppevanseppe.jpg DE KLEPPE VAN SEPPE.

Einde van de competitie nadert, tijd voor beslissingen!

Zondag spelen we onze laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie. We zijn al gered dus daar moeten we ons geen zorgen meer over maken. Echter staan er wel nog spannende dagen te wachten na het einde van de competitie. Tijd om knopen door te hakken en beslissingen te nemen.


Eerst en vooral, de coach. Adnan gaf zelf al aan graag te willen blijven bij de club. Zowel in 1A als 1B. Ik denk dat deze man zijn kans heeft gegrepen en het er meer dan degelijk vanaf heeft gebracht. Het contract van Custovic verlengen lijkt mij de juiste beslissing.

Daarnaast hebben we twee geleende spelers die een echte meerwaarde voor het team zijn. Zowel Roef als Verstraete hebben zichzelf onmisbaar gemaakt dit seizoen. Roef's aankoopoptie lichten is een absolute must. Hoewel er nog onzekerheid heerst over Propere Handen, zou ik hier als clubleiding niets aan het toeval over laten. De afkoopsom van Verstraete is mij nog onbekend. Zijn marktwaarde zou ongeveer rond de 800 000 euro bedragen. Met de 750 000 Euro van Roef zijn dit, voor onze doen, enorme bedragen maar absoluut de moeite waard. Als je het mij vraagt, zou ik niet twijfelen.

Seppe Meul.