* Beloften W-B verliezen met kleinste verschil bij leider Charleroi.
De beloften hebben maandagavond een onnodige 1-0 nederlaag geleden op het veld van koploper Sporting Charleroi. Op een goed bespeelbaar veld hielden beide ploegen mekaar goed in evenwicht en werden er ook de nodige kansen bijeengevoetbald. Een onoplettendheid van een Beverse verdediger in de 35ste minuut lag aan de basis van een 1-0 ruststand.

Met langs beide kanten nieuwe frisse spelers bleef de wedstrijd na rust een goed niveau houden.

In het slotkwartier kwam tot tweemaal toe een speler van Waasland-Beveren alleen voor doel, maar de verdiende gelijkmaker bleef uit waardoor ongetwijfeld een lange terugreis volgde.