StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

dekleppevanseppe.jpg DE KLEPPE VAN SEPPE.

Play-Off 2

De vorige jaren was Play-Off 2 voor ons nooit een succes. We werden af en toe eens vernederd door de tegenpartij en bij onze eigen spelers was er nog weinig spelvreugde te vinden. Toch kan dit nog een (lange) weg zijn naar Europees voetbal. Maken we er dit jaar wel iets van?


Zoals gezegd, Play-Off II was voor Waasland-Beveren bijna, of eigenlijk gewoon echt elk jaar een ramp. Vernederingen, zwak voetbal, geen spelvreugde en weinig doelpunten, zo zou je onze PO's van de laatste jaren kunnen omschrijven. De club verloor dan ook, terecht, naarmate de PO's vorderden meer en meer supporters die pas het volgende seizoen of zelfs helemaal niet terugkwamen. Het is namelijk een beeld dat je schetst, om onzekere fans te overtuigen het volgende seizoen opnieuw naar de Freethiel af te zakken.

Toch is Play-Off II niet zomaar een nacompetitie met veredelde wedstrijden. Er valt mits een vrij lange weg nog een Europees ticket te winnen. Ambitieus, akkoord maar zonder ambitie kan je als voetbalclub nooit overleven. Daarom een oproep aan de club: moedig de spelersgroep aan alles te geven tijdens de Play-Offs, al is het maar om de fans gelukkig te maken Als beloning voor hun trouwe en onvoorwaardelijke steun.

Het is immers geen pretje 90 minuten lang te kijken naar goed betaalde voetballers die er geen goesting' in hebben. Een ploeg die zich 90 minuten lang inzet is daarentegen wel een genot om naar te kijken en lokt supporters naar de Freethiel. Ik hoop op aangename wedstrijden!

Seppe Meul.