StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

dekleppevanseppe.jpg DE KLEPPE VAN SEPPE.

Mijn verwachtingen voor de Play-Offs

Play Off II. Het is al elk jaar de nacompetitie geweest waarin WB aan de slag moest. Ook elk jaar opnieuw doen we het daar slecht, sommige jaren zelfs uitzonderlijk slecht. Waarom? Ik denk een gebrek aan motivatie, geen ambitie of vertrouwen in eigen kunnen. Toch zou ik het dit jaar graag eens anders zien. Wat zijn mijn verwachtingen?


Ik verwacht een mix tussen basisspelers en youngsters die deze competitie nauwelijks tot niet aan de bak kwamen. In de laatste wedstrijd van de reguliere competitie zag ik iemand waarin ik veel vertrouwen heb, schitteren. Stefan Milosevic toonde in Standard zijn kunnen als echte spits, met zijn torinstinct, sterkte in de lucht en neus voor doelpunten hebben we een talent te pakken. Dat oogt voor mij al mooi voor deze Play Offs. Naar mijn verwachting zal Denzel Jubitana ook wel wat wedstrijden mogen starten. Hij bewees al over enkele talenten te beschikken. Deze Play Offs kunnen zijn bevestiging, of net niet, worden. Hij moet nog groeien, dat zeker, laat hem dat nu maar doen. Verder hoop ik jongens als Foulon, als die uit blessure is, Dierckx en Liessens aan het werk te zien. In die lijst van namen vergeet ik nog 1 man. Alexis Gamboa, in de laatste twee wedstrijden in de competitie mocht hij telkens opdraven. Thuis tegen Zulte Waregem speelde hij een beresterke wedstrijd, nauwelijks op een foutje te betrappen en baas in zijn zestien. Op Sclessin was het al heel wat minder maar in zijn verdediging, dat was ook wel collectief het geval. Laat hem maar alles spelen in de nacompetitie om te zien hoe goed hij écht is.

Ik hoop op een aangename Play Off II. Met een aantal mooie winstpartijen of op z'n minst wedstrijden waarin de spelers laten zien dat ze er alles uit wilden halen maak je de supporters al enorm blij. Ik hoop ook op een beetje ambitie binnen het bestuur. Als je de spelers laat starten met het gevoel dat ze niet hoeven te winnen. Dan gaan ze dat ook niet doen. Dus wees ambitieus, spreek die ambitie ook uit en probeer te vechten voor elk punt. Meteen een mooie klantenbinding voor volgend seizoen denk ik dan.

Tot volgende week op de Freethiel!

Seppe Meul.