StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

logo UIT DE KEUKEN VAN GRAND CAFE DE WATERTOREN.


Lag het aan de leeftijd of moeten we de oorzaak toch in de privésfeer zoeken ?
Op 29 maart jl. was er in ons lokaal de jaarlijkse bingo en die avond staat synoniem met een aantal zekerheidjes. Ondanks het ontbreken van een aantal vaste klanten,zat ons lokaal met een kleine 40 bingospelers gezellig vol en was de prijzentafel alweer rijkelijk gevuld.
Nog zo'n zekerheid is het altijd gezellig sfeertje dat typisch is voor een familiale vereniging als de Freethielvrienden Bornem. Uitbundig als het kan, geconcentreerd en muisstil als het moet.
Opvallend : onze wat minder jonge leden (de zeventig-plussers) onder leiding van Paula en Annie waren minder succesvol dan voorgaande jaren en het enige schot in de roos was een waardebon voor de sauna, maar gelukkig was Perla direct bereid om haar gewonnen haardroger in te ruilen voor een paar uurtjes in een pufferige saunacabine. Zouden die "lieve oudjes" wel iets kunnen doen met dat föhntoestel vroeg ik me af ? Onze webmaster scoorde met een tondeuse en een een minikeukenrobot bijzonder goed en dat die robot van goeie kwaliteit was mocht ze een dag later (en zelfs meerdere dagen) aan den lijve ondervinden. Aan mijn haar laat ik ze met die tondeuse niet beginnen of ben ik een oor kwijt ! Dat Andréke en Tony met een biermand naar huis gingen zal niemand verbazen, misschien wel dat Tony er zo streng op was dat naar kijken al meteen dreigende taal opleverde. De supperronde met als hoofdprijs een waardebon van 100 Euro te gebruiken in ons lokaal, ging naar Denny en Marliese waarvoor een dikke proficiat. Die verdient ook Walter Van Doren voor zijn vakkundig ballenspel, evenals de mensen die voor de prachtige prijzentafel en het samenstellen ervan hebben gezorgd met bijzondere dank aan Luc Vleminckx.
De avond werd compleet gemaakt door de hapjes geschonken door Vicky en Yannick en 2 extra rondjes van de clubkas. Dat Kris en Ingeborg daarvoor uit Kaggevinne en Gino, Nicole en Steven uit Beveren kwamen, bewijst dat zij zowel fijnproevers als toffe gezelschapsmensen zijn.
O ja Denny en Marliese, zal het lukken om met 3 die bon van 100 Euro op te krijgen ?
Tot slot over die leeftijd of de privésfeer : nogal wat dames hadden last met het verstaan van de nummertjes tijdens de bingo. Leeftijd of oorzaak toch te zoeken in de privésfeer ?
De foto's worden eerstdaags op de website gezet.

Tot volgend jaar kamaraden !

Patrick Van Wesemael.