StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

dekleppevanseppe.jpg DE KLEPPE VAN SEPPE.

Alweer niks…

3 speeldagen, 1 punt, een redelijke wedstrijd en een blamage, verder is het alweer duidelijk. Ook deze jaargang van PO II zal het niks worden voor Waasland-Beveren. Na de eerste wedstrijd tegen Zulte Waregem hield ik de hoop er nog even in. Ook tegen Kortrijk, na het verlies weliswaar had ik nog zoiets van oké zo slecht was het niet. Echter nu na de vernedering in Union heb ik alle hoop opgegeven.


Mijn gebeden zijn dus ook dit jaar niet aanhoord en dat is ergens toch wel jammer. Zeker als je weet dat je deze drie partijen bent gestart met je typeploeg uit de reguliere competitie en je weet er slechts dit uit te halen. Dan weet je dat het niet meer heel veel beter zal worden. De mentaliteit ontbreekt wederom bij de spelers. Ik had verwacht en zeker gehoopt om meer jeugd aan het werk te zien. Men spreekt altijd van de succesvolle jeugdwerking van de club, waar er voldoende doorgroeimogelijkheden zijn voor de beloften. Tot de dag van vandaag is het daar nog het wachten op.

Drie wedstrijden waarin men op papier zijn beste ploeg opstelt. In een competitie waar het de uitgelezen kans is om jeugdspelers als Liessens, Swolfs, Jubitana en Asomani de kans te geven om minuten te maken met de eerste ploeg. Maar helaas gebeurt dit niet en ik vind dat oprecht een gemiste kans. Ik kijk niet langer meer echt uit naar Play Off II. Als ik kan ga ik zeker kijken en hoop daar, allicht tevergeefs, toch nog enkele jeugdspelers aan het werk te zien. Verder wordt het stilaan een beetje dromen van een mooie pot voetbal. Maar we houden de hoop er in, altijd!

Seppe Meul.