* Beloften nemen verdiende driepunter mee uit Moeskroen.
Maandagavond hebben de beloften van Waasland-Beveren nog eens een overwinning mogen bijschrijven. Op het kunstgras van Excelsior Moeskroen werd met 1-2 gewonnen.
De eerste helft verliep evenwichtig met als meest dreigende ploeg W-B en dat resulteerde op het kwartier in een 0-1 voorsprong dankzij Quinten Claeys. De bezoekers lieten een prima kans op een verdubbeling van de score liggen door de bal in de handen van de Excelsior-portier te trappen.
Met de rust in zicht vertoonde Moeskroen iets meer drang naar voor en werd daarvoor nogal gemakkelijk beloond met de gelijkmaker waardoor W-B met een lichte kater op zak aan de thee moest.
De Oost-Vlamingen kwamen gretig uit de kleedkamer en hadden gedurende de tweede helft een voorzichtig veldoverwicht. Toch was het wachten tot de 70ste minuut vooraleer dat werd omgezet naar een voorsprong en het was Ben Omar Yassin die voor de 1-2 zorgde. Ondanks nog enkele mogelijkheden voor W-B wijzigde de score niet meer en pakten de Waaslanders een nipte, maar verdiende driepunter mee naar huis.