StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Enkele sprokkels van de voorbije week.
* Vanavond speelt Waasland-Beveren in het Jan Breydelstadion tegen Cercle Brugge en we moeten hopen dat het de mannen van Custovic beter vergaat dan vorig weekend in het Dudenpark en dan op speeldag 15 van de reguliere competitie toen de satellietclub van Monaco met de vinders in de neus voorbij W-B wandelde (2-0).
* De vorige week eindigde in mineur voor Waasland-Beveren. De laatste kans om nog iets te maken van PO2 werd in St.-Gillis schaamtelijk met 5-1 verloren tegen Union. Het leverde de spelers een boete op waarmee de inkomgelde van de supporters die de wedstrijd bijwoonden zullen worden terugbetaald, evenals een tussenkomst in de Foodlunch van het Themacafé op 27 april wanneer W-B op de Freethiel datzelfde Union ontvangt en dat voor de fans die friet en stoofvlees komen eten die avond.
* Met diezelfde boetecentjes zal ook de Paasbrunch van de spelers worden betaald die doorgaat op maandag 29 april in het Themacafé, een organisatie van de SF van W-B. Dat laatste lijkt mij niet echt een zware straf, alhoewel !
Goed nieuws was er midden de voorbije week toen W-B zijn Belgische en Europese licentie voor het seizoen 2019-2020 op zak mocht steken. We moeten hopen dat die Europese licentie gratis is, want daaraan geld uitgeven zou gezien de sportieve situatie een lachertje zijn.
Het feit dat beide licenties werden toegekend is natuurlijk wel een mooi compliment voor de clubleiders en de bevestiging dat het financieel en infrastructureel oké is met club en stadion. We hebben ooit andere tijden meegemaakt op de Freethiel !
Ondertussen wacht de clubleiding vol ongeduld op een uitspraak van het Bondsparket, want gesprekken aanknopen met spelers met het oog op volgend seizoen is op dit moment uit den boze.

PVW.