StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Het is rustig op de Freethiel.
Maandagavond was er geen beloftenwedstrijd voor onze jongens. Er kan dus in alle rust worden toegewerkt naar de Paaswedstrijd van zondag tegen Moeskroen. Daarin zal W-B zoals vooraf doorgesproken opnieuw een beroep doen op Kevin Debaty tussen de palen en kan Davy Roef vanop de bank mijmeren over waar zijn nieuwe toekomst zal liggen.
Wie zondag eveneens moeten toekijken (vanop de tribune) zijn Aleksandar Boljevic en Maximiliano Caufriez na hun uitsluiting tegen Cercle.
Die match blijft wat mij betreft voor gemengde gevoelens zorgen. Natuurlijk was het kalf al eerder verdronken (zou het ooit gezwommen hebben), maar voor de derde keer in play-off II verloor W-B een partij waarin het niet onder lag, integendeel zelfs. Zou dat een gebrek aan ervaring zijn of primeren de individuele belangen op die van de ploeg ? Positief is alvast dat, op de baalmatch in Union na,er voldoende kansen worden gecreëerd wat de amusementswaarde zeker ten goede komt. Alleen spijtig dat het beslissende doelpunt in gelijkopgaande wedstrijden meestal voor de supporters van W-B aan de verkeerde kant valt.

* Yellow Blue blijft thuis ongeslagen.
Yellow Blue heeft het kampioenenjaar met een logische 2-1 overwinning tegen Kemzeke afgesloten. Het bleef dit seizoen ongeslagen in eigen Freethielvesting en eindigt deze jaargang met 9 punten voorsprong op de nr2. Dan is er sprake van een verdiende kampioen en dus knap werk van de hele Beverse entourage die Yellow Blue een warm hart toedraagt. Tweede provinciale wacht volgend seizoen en dat is een nieuwe uitdaging die in het verleden al een keer minder goed afliep. Alleszins veel succes gasten voor volgend seizoen !

PVW.