StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Een mijlpaal met een smet ?
Zaterdag moet een bijzondere avond zijn geweest voor Aleksandar Boljevic. De Montenegrijn die er op 12 december 24 wordt en destijds voor een prikje van PSV werd overgenomen, speelde zijn honderdste wedstrijd voor Waasland-Beveren en dat is in het huidige voetbal sowieso een eeuwigheid en in het bijzonder voor een club als Waasland-Beveren. Zeker als men weet dat Aleksandar in zijn geboorteland de meeste jeugdreeksen van de nationale ploeg heeft doorlopen en thans geregeld invalt bij de A-selectie zoals een paar weken geleden tegen Engeland toen hij weliswaar op korte tijd geel pakte, maar ook 2 schitterende acties in petto had.
Het zag er zaterdag geweldig uit voor Boljevic toen die na een paar minuten in zijn jubileumwedstrijd de Waaslanders met een persoonlijke inspanning keurig op 0-1 zette. Aleksandar dacht die fijne gebeurtenis halverwege de tweede helft extra glans te kunnen geven door het VAR-cadeau vanop de stip te verzilveren, maar helaas stond het doelkader de op dat moment 2-2 in de weg. Te zelfzeker ? Achteraf zou trainer Custovic bekennen dat hij man in vorm Stefan Milosevic had aangewezen in geval van een penalty trappen, maar de iets jongere landgenoot van Boljevic ontbeerde het lef om Aleksandar daarop attent te maken. Mede daardoor was Boljevic waarschijnlijk over zijn toeren wat hem een tweede geel karton en uitsluiting opleverde.
Een jubileum met een smetje dus, maar liever een misser in de play-offs dan in de reguliere competitie, maar gemaakte afspraken moeten in de toekomst wel worden nageleefd Bolleke !
Anderzijds, we moeten echt hopen dat hij nog een jaartje langer op de Freethiel blijft, want tegelijkertijd Ampomah en Bojevic van de hand doen zou geen goed idee zijn en van eerstgenoemde mogen we toch aannemen dat hij de zoveelste goeie transfer van W-B in het rijtje gaat worden.

PVW.