StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

Gelieve kennis te nemen van de inhoud van het gesprek dat deze morgen plaats vond tussen enkele mensen van de SF en voorzitter Dirk Huyck.

PVW

Zoals we gisteren afgesproken hadden, brengen we jullie vandaag graag op hoogte na ons onderhoud met Dirk. Deze ontmoeting heeft ons geloof gesterkt dat we ook volgend seizoen nog in de hoogste klasse van het Belgisch voetbal spelen.

Als medesupporters begrijpen we jullie ongerustheid en zijn we samen met onze voorzitter en het bestuur van de club bewust van de moeilijke tijden die we samen beleven. Voor Dirk en het voltallige bestuur, net als voor ons, bestuur SF, SLO en Ultra's is er maar één ding dat in deze zaak op de eerste plaats komt, één prioriteit: onze club! De club gaat voor op persoonlijke belangen, dat is altijd zo en dat zal ook in de toekomst zo blijven.

Als supporters zijn emoties belangrijk, langs de andere kant, voor het belang van de club, moeten we voldoende rationeel blijven. Net omdat de toekomst van de club onze eerste prioriteit is. We blijven vertrouwen hebben in de goeie afloop en hebben vertrouwen in de club die in alle rust hun verdediging aan het voorbereiden is. We geloven 100% in het feit dat een verdediging niet in de pers dient gevoerd te worden, maar ten gepaste tijden wanneer de club en bestuursleden worden opgeroepen naar de bond. We gaan met opgeheven hoofd de toekomst tegemoet en geloven sterk dat we op termijn als club er sterker zullen uitkomen.

We vragen dan ook om nog enkele weken geduld te hebben. De komende weken en maanden zullen klaarheid scheppen. We blijven zoals hierboven reeds aangehaald geloven in de goeie afloop en blijven ondertussen volledig achter de spelers, voorzitter en club staan.

Van Dorsselaere Davy
Wim Van Goethem
Emile De Rycke
Xander Demey