StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Dinsdag samenstelling kalender door de Geschillencommissie Hoger Beroep.
Morgen worden de advocaten van KV Mechelen en Waasland-Beveren bij de Geschillencommissie hoger Beroep in het Bondsgebouw verwacht voor het vastleggen van de kalender waarop de raadsheren voor hun cliënten mogen pleiten. Er moet dus morgen absoluut geen uitspraak worden verwacht, maar de verwachting is dat die er wel binnen de 14 dagen komt.
Over de mogelijke afloop is en blijft het dus voorlopig koffiedikkijken, maar het mag duidelijk zijn dat op basis van het door het Bondsparket beschikbaar gestelde document van meer dan 150 pagina's, W-B GEEN medewerking heeft verleend aan de poging tot matchfixing. Blijft natuurlijk het niet naleven van de meldingsplicht waarvoor het bondsregelement voorziet dat in het slechtste geval een degradatie kan worden opgelegd. Vraag is of het verzaken aan die meldingsplicht nog in verhouding is tot de strafeis van het Bondsparket, want mij is de voorbije maanden op basis van de uitgelekte verklaringen nog steeds niet duidelijk wat in deze hele zaak de baten van W-B zijn. Wordt vervolgd !

* Het seizoen is te vroeg gedaan voor Bornem.
Bornem heeft een moeilijk seizoen achter de rug, maar nu het einde nadert komt het pas goed onder stoom. Gisteren werd op bezoek bij de nr4 van het klassement St.-Lenaarts met liefst 3-5 gewonnen.

PVW.