StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

dekleppevanseppe.jpg DE KLEPPE VAN SEPPE.

Hadden we maar beter gepresteerd in het eerste deel van de Play-Offs !

Zes op zes en plots staan we derde in het klassement. We speelden twee geweldige wedstrijden tegen Moeskroen en Union die we dan ook verdiend gewonnen hebben met een derde plaats als gevolg. Maar het had ook al veel meer kunnen zijn.


Na twee overwinningen staan we plots derde. Nochtans had het er al heel wat mooier uit kunnen zien. We begonnen echter weldegelijk goed met een gelijkspel tegen favoriet Zulte Waregem. Daarna ging het helaas van kwaad naar erger. Na een ongelukkig verlies in eigen huis tegen KV Kortrijk stonden we plots voorlaatste met 1 op 6. Daarna werd de totale afgang een feit. We verloren met maar liefst 5-1, jawel 5-1 tegen tweedeklasser Union. Een regelrechte schande die dan ook terecht werd terugbetaald door het bestuur. Na een nieuwe teleurstelling op het veld van Cercle Brugge was de maat vol. Het was tijd voor een signaal, een duidelijk signaal. En dat kwam er dus ook. Een dubbele overwinning tegen Moeskroen en Union, helaas net te laat om nog mee te doen voor de prijzen. We hadden er dus al veel beter kunnen voor staan na 6 speeldagen.

Toch was het allemaal zo slecht nog niet. We ontdekten een rasecht talent in de spits, genaamd Stefan Milosevic. Daarnaast begint ook huurling Andrijasevic te renderen. Ondertussen zit hij aan drie doelpunten en evenveel assists. Ook konden we eindelijk een Forte zien die niet enkel vanop de stip kan scoren. Met twee knappe doelpunten tegen Union toonde ook hij zijn torinstinct. En tot slot herondekten we misschien wel het talent van Floriano Vanzo. De blessuregevoelige Italo-Belg blijft toch een speler die je altijd kan gebruiken. Zijn dribbels, listige passjes en ook wel zijn scorend vermogen is iets dat je als ploeg ontzettend hard nodig hebt.

We maken er nog mooie Play-Offs van, of althans dat gaan we op zijn minst proberen, al ligt dat niet volledig in onze handen. Beginnend bij KV Kortrijk.

Seppe Meul.