StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Onbetaalde reclame van Bram Lambert !
Ik beluisterde gisteren nog even de samenvatting van W-B - Cercle en alhoewel deze op de website van de JPL geen 3 minuten duurde, zat er toch een mooi stukje reclame in voor de thuiswedstrijden van Waasland-Beveren. Verslaggever Bram Lambert merkte bij één van de Beverse goals op dat er in de thuiswedstrijden van W-B altijd wat te beleven valt, goals of tegengoals, op de Freethiel kijken ze niet op eentje.
Schitterende reclame voor de match van deze avond en niet eens overdreven van Bram, want het gemiddelde in play-off II in onze thuiswedstrijden staat op 4 stuks en dat is ver van slecht.
Bram, zo ne goeie hebben wij nog ni gehad !
Ondertussen staan de weken van de waarheid voor de deur ivm de "afwikkeling" in de affaire Propere Handen. Zinloos om daarover nu betrouwbare informatie over te geven, want geen mens (zelfs niet de insiders) een idee kan vormen over de afloop. Uitspraken zullen er uiteraard komen, maar deze gaan zonder twijfel worden aangevochten en waar dat spelletje zal eindigen is een vraag waarvan moet worden aangenomen dat zij de eerste tijd (en dat mag ruim worden genomen) onbeantwoord zal blijven. Nu heb ik in de eis van het Bondsparket o.a. gelezen dat KV en W-B met een puntenaftrek aan het volgende seizoen moeten beginnen in geval van veroordeling, maar wat indien de wellicht lange procedureslag beide clubs of één van beiden zou vrij spreken ? Mogen zij dan met een bonus van 6 of 12 punten vertrekken, want als er één ding nu reeds duidelijk is, dan is het wel dat de voorbereiding van "alle" belanghebbende clubs nu reeds zwaar te leiden heeft onder de hele zaak. Schadeclaimpje in geval van positieve afloop ?

PVW.