StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

dekleppevanseppe.jpg DE KLEPPE VAN SEPPE.

Merveille Goblet duikt opnieuw op

Een oude bekende duikt opnieuw op in de Jupiler Pro League. Cercle Brugge maakte gisteren de komst van ex-Beveren doelman, meer tweede dan eerste weliswaar, Merveille Goblet bekend. Wat zijn rol daar zal zijn is mij niet bekend maar aan zijn transfer zijn alvast twee opvallende dingen op te merken.

Eerst en vooral de bijzondere fout van Vlaanderens toch grootste sportwebsite Sporza. Ook zij brachten een artikel over de transfer van Goblet naar Cercle. Enkel gingen de mannen van Sporza ervan uit dat Merveille nog altijd in Beverse loondienst keepte. Dan weten zij toch meer dan ik want bij mijn weten is zijn contract vorig seizoen in onderling overleg ontbonden. Het bracht bij mij wel een vraag naar boven.

Waarom werd zijn eigenlijk contract ontbonden? Akkoord, het was verre van een topkeeper en ook op een vaste basisplaats moest de Luikenaar niet rekenen. Daarentegen als tweede keeper vond ik hem zeker niet slecht. Toch zeker niet slechter dan Kevin Debaty, die we bij 'Den Antwaarp' zijn gaan halen. Al zal iedereen Merveilles laatste wedstrijd in Eerste Klasse voor ons tegen Zulte Waregem zich nog wel even herinneren. Want ja, 8-0 verliezen, dat vergeet je niet zo snel, helaas.

Seppe Meul.