StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

dekleppevanseppe.jpg DE KLEPPE VAN SEPPE.

Het is nu echt wel genoeg geweest.

Ik heb het gehad. Simpel, ik heb het volledig gehad. Waarover zal je jezelf misschien afvragen. Wel het antwoord is makkelijker te vinden dan jullie denken. Operatie Propere Handen, Schone Handen of Zero, noem het wat je wilt. Ik ben klaar met alle beschuldigingen van pers, supporters, bestuurders en advocaten. Het mag stoppen nu.


Al maanden aan een stuk moet ik mij als vlogger maar vooral supporter van Beveren tegen alles en iedereen verantwoorden van de 'schandalen' van mijn club. Elke keer opnieuw hetzelfde praatje: "Nee wij zijn niet corrupt. Nee wij zijn niet schuldig aan matchfixing en ja onze voorzitter is bekwaam voor zijn job." Zels na de uitspraak van de de voetbalbond blijft het maar doorgaan. Ik moet het jullie niet zeggen, maar daar wordt je simpelweg moe van.

En dan de pers en hoe graag zij ons wel niet zagen zakken. Het lag er vingerdik op: Waasland-Beveren moest en zou boeten voor haar daden. Reputatie van gezonde en stabiele club, helemaal weg. Als club goed in het daglicht komen, zal nog wel even duren. Om nog maar te zwijgen van het beeld dat bij toekomstige spelers is gevormd door de pers en dus hoe bedenkelijk zij nu tegenover een transfer naar ons Beveren staan. En wat blijkt nu? We zijn onschuldig. Enkel en alleen zijn we schuldig aan het hebben van een te goede voorzitter in deze harde voetbalwereld. Maar de slechte naam is al lang gevormd, die raken we voorlopig niet kwijt.

En dan tot slot. De arrogantie, zelfs pretentie van Sporting Lokeren om als sportieve degradant toch in onze plaats volgend jaar te willen aantreden in 1A. Voor feiten die niet trouwens niks te maken hebben met dit seizoen. Kijk je tekortkomingen in de ogen lieve buren, jullie waren dit jaar sportief de zwakste. Ik geloof nooit dat het BAS ons vonnis nog zal wijzigen. Ze schieten hiermee enkel zichzelf in de voet.

Tot volgend jaar, in 1A!

Seppe Meul.