StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

dekleppevanseppe.jpg DE KLEPPE VAN SEPPE.

Adnan Custovic kan eindelijk eens eigen visie doorduwen bij een team

Ik las vanmiddag een interessant artikel op de website van Sport/Voetbalmagazine. Een interview met onze hoofdcoach Adnan Custovic. Een gesprek met een tevreden man, door de uitspraak maar vooral om het feit dat hij eindelijk na twee periodes van redder in nood zijn eigen accenten kan gaan leggen. Wat mogen we daarvan verwachten?


Eerst en vooral hoop ik dat het bestuur Adnan inspraak geeft in de transfers van club. Een coach weet beter dan wie dan ook de pijnpunten van zijn team. Die moeten versterkt worden. Net zoals de leegtes die eraan zitten te komen. Beginnend bij het vertrek van Boljevic naar zo goed als zeker Standard De Liège. Want een seizoen met Badibanga als vaste waarde, toch liever niet, Sorry Beni! Na wat je de laatste twee wedstrijden van de play-offs toonde wil ik je de titel van, onder voorbehoud, supersub nog geven. Meer niet. Graag een nieuwe rechtsbuiten dus.

Wat voor de rest? Uiteraard een nieuwe doelman. Roef zal hoe dan ook gemist worden. Achteraan staan we wat mij betreft best goed. Het vertrek van Verstraete moet daarintegen ook opgevuld worden, ik had hem graag zien blijven, helaas. Maar ook een tien en linksbuiten zijn meer dan welkom met een Ampomah die zo goed als zeker vertrekt.

Zullen we impulsen van Adnan's connectie met de Balkan zien? We hebben nu al een uitstekend voorbeeld met Milosevic te pakken, laat de rest maar komen. Ook bij zijn ex-club KV Oostende valt zeker wat te rapen. Canesin wil weg, laat maar komen! Vanlerberghe als vervanger van Verstraete? Graag!

Maar we zullen nog even moeten afwachten. Ik heb vertrouwen in het beleid en kijk uit naar de eerste transfers, tot dan!

Seppe Meul.