StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

dekleppevanseppe.jpg DE KLEPPE VAN SEPPE.

Transfers transfers transfers

De transfermolen is volop aan het draaien op de Freethiel. Intern zijn we al serieus in onze voet geschoten door het toch onverwachte vertrek van zowel Gerry Oste en Jonas Ivens. En een nakend vertrek van Nana Ampomah maakt het er allemaal niet beter op. Mààr er is ook nog mogelijk goed nieuws, de komst van Lucas Pirard. Mijn mening:


De poten worden deze dagen van onder Custovic's tafel gezaagd. Zowel Jonas Ivens en Gerry Oste verlieten de Freethiel. De ene (Ivens) ging in op de vraag van Philippe Clement om hem te volgen naar Club Brugge, de andere (Oste) trok naar het bijzonder ambitieuze Oud-Heverlee Leuven, zij willen er alles aan doen om volgend seizoen terug te keren naar de hoogste klasse. Met Oste hebben ze een uitstekende keeperstrainer in hun rangen gehaald.

Op vlak van spelers bleek er even een jacht op Boljevic te zijn waar vooral Standard heel nadrukkelijk aandrong voor de Montenegrijn. Die wind is ondertussen even gaan liggen. De interesse in die andere flank is daarentegen opnieuw zeer concreet aanwezig. Een club uit China, een Egyptische topclub, Fortuna Düsseldorf en Club Brugge zullen het naar alle waarschijnlijkheid moeten uitvechten in de strijd om de Ghanees.

Inkomend is er ten slotte ook nieuws. Als opvolger voor Roef wordt de transfer van Lucas Pirard, uit doel verdrongen door Kenny Steppe bij STVV, alsmaar geloofwaardiger. De clubs zijn er al uit, enkel de doelman zelf wacht nog op een officiële uitspraak van het BAS.

Tot volgende week!

Seppe Meul.