StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

dekleppevanseppe.jpg DE KLEPPE VAN SEPPE.

Verdacht stil in 't Freethiels transferland

Ik hoor de lezer van dit artikel al denken. Weer een stuk over het feit dat we geen transfers doen? Ik vrees van wel. Ik las gisteren een nieuw interview met Adnan Custovic. Over het feit, sterker zelfs, de ergernissen en nadelen die het matchfixing onderzoek met zich meebrengen richting Beveren.


Onze coach heeft gelijk, meer dan gelijk. Heel de zaak in verband met die ene, nog steeds onschuldige wedstrijd tegen KV Mechelen zal ons achterna blijven lopen. Het achtervolgt ons, en helaas, als dat al kon, niet op de goede manier.

Spelers zijn volledig afgeschrikt. Eerst en vooral is er die onduidelijkheid die veel doet in de hoofden van eventuele transfertargets van onze club. Niet wetende of het toch 1B wordt, of we zoals het hoort gewoon in 1A zullen aantreden brengt ongerustheid en twijfel met zich mee. Kan je dat die spelers kwalijk nemen? Ik kan het niet, maar helaas is het kwaad wel geschied en zitten we ermee.

De definitieve uitspraak laat op zich wachten, te lang. De tijd tikt verder en als er in de voetballerij iets is dat je niet hebt of krijgt, dan is het tijd. Dus die uitspraak, liever vandaag dan morgen. Maar tot zover die er niet is zullen de transfers nog wel even uitblijven.

Geniet van het begin van de zomer & tot volgende week!

Seppe