StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* W-B komt te vroeg voor Svelta.
Waasland-Beveren heeft woensdagavond de oefenklassieker op het veld van Melsele met ruime 0-7 cijfers gewonnen. Halverwege was de score na goals van Jubitana, tweemaal Forte waarvan de eerste met een knappe vrijschop en Badibanga, tot 0-4 opgelopen.

W-B begon met een vijftal wissels aan de tweede helft en thuisploeg Melsele slaagde er in organisatorisch beter weerwerk te bieden. Bij de invallers o.a. Eric Aasomani (landgenoot van Ampomah en vorig jaar al te bewonderen bij onze beloften) die nr 6 na een prachtaanval voor zijn rekening nam, terwijl tester Patrice Soussia voor nr 5 en 7 tekende. Het laatste doelpunt was een technisch pareltje van de Kameroener die afkomstig is van een academie opgericht door de gewezen stervoetballer Samuel Eto'O in samenwerking met Barcelona.

Gezellige oefenpot die weinig verrassends te bieden had, want keeper Brent Gabriel van W-B kreeg amper een bal te verwerken. Volgende week woensdag 10 juli keert W-B nog een keer terug naar de accommodatie van Svelta Melsele, maar ditmaal met Lommel als tegenstander. Die wedstrijd begint om 19 uur.

PVW.