StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Ampomah dan toch op weg naar Dusseldorf ?
Ik heb lang de indruk gehad dat de interesse van Dusseldof (die was er wel degelijk) de clubleiding van W-B goed uitkwam om Clement en Co in Brugge dieper in de portemonnee te laten tasten voor onze Ghanese flankaanvaller, maar afgaande op de laatste ontwikkelingen was de belangstelling van de Duitsers best concreet. Ampomah zou op weg zijn (en dat mag ruimer worden gezien als een beleefdheidsbezoekje) naar de club van waar Benito Raman een schitterende transfer realiseerde naar Schalke. De transfersom die circuleert schommelt tussen de 5 en de 6 miljoen Euro en dat is een bedrag dat na alle miserie van de voorbije maanden, toch wel voor een glimlach op het gelaat van onze voorzitter zal zorgen. Als we uitgaan van het laagste bedrag (5 miljoen dus) en we tellen daarbij de 2,5 miljoen Euro die Standard neertelde voor Boljevic (van dat bedrag komt PSV straks wel een paar percenten ophalen), dan is er wat mij betreft, net zoals vorig seizoen, niet slecht geboerd.

We geloven de clubleiding als men stelt dat de affaire Propere Handen geld heeft gekost waardoor het o.a. moeilijk is een nieuwe sponser te vinden, maar de geïncasseerde sommen zullen ongetwijfeld vele malen de gemiddelde inbreng van een sponser bij W-B overtreffen.

En er is uiteraard nog de keerzijde van het sportieve plaatje. De Beverse spelerskern is zowel vorig seizoen als dit seizoen door alle vertrekkers met een meerwaarde, flink afgeroomd en op amper 3 weken voor de competitiestart is er geen ruimte meer om tijd te verspillen aan testers of het zou wel eens een kwestie kunnen worden dat de Proximus League zich heel vroeg aftekent.

PVW.