StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Diverse sprokkels.
Zaterdag won Waasland-Beveren met 0-2 achter gesloten deuren op een bijveld van OHL. Heymans met een knappe goal voor rust en Din Sula met eentje er na, tekenden voor de Beverse doelpunten.
Er lekte weinig informatie uit over deze partij, maar het resultaat is enigzins verrassend omdat OHL een goeie ploeg op de been probeert te brengen voor komend seizoen en W-B nog lang niet klaar is met zijn inkomende transfers. Op dat vlak past het een woordje van dank te richten aan Beerschot. Toen vrijdagavond tijdens onze ledenvergadering met Dirk Ggeeraerd, de GSM's plots werden overspoeld met het bericht dat Beersccot bij de Brusselse Rechtbank van Eerste Aanleg een eenzijdig verzoekschrift had ingediend en ook gekregen van de rechter om de competitiestart in 1A en 1B te laten uitstellen, was mijn eerste reactie er een van : dat zou niet slecht zijn, want we hebben nog maar 2 transfers gerealiseerd. Uiteraard hebben de Kielse Ratten dit belachelijk initiatief niet genomen om ons te plezieren, maar stel je voor dat W-B er nog baat kan bij hebben !
Overigens, het ziet er naar uit dat er vandaag of morgen dinsdag geen inkomende transfers moeten verwacht worden. Laat ons hopen dat deze ontwikkeling te maken heeft met het alles op zetten op de eerste keuzes, want het geduld van spelers in de wachtkamer is natuurlijk niet eindeloos.

PVW.