StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Oud-spelers van KSK Beveren en Antwerp voetballen voor het goeie doel.
Het is altijd prettig vaststellen wanneer mensen een beroep doen op hun sociaal engagement om een bijdrage te leveren voor het goeie doel. Als die mensen dan nog eens gewezen voetballers zijn van KSK Beveren en Antwerp krijgt een dergelijk gebeure nog wat extra aantrekkingskracht. De opbrengst van deze wedstrijd die in Sint-Pauwels werd gespeeld (net als vorig jaar overigens) gaat naar Moeders voor Moeders en initiatiefnemer is Marc Van Britsom die vriend en gewezen Rode Duivel Rudi Smits mobiliseerde om een elftal te recruteren in het kamp van Antwerp-anciens.
Het werd een heel gezellige bedoening waarin de doelpunten als rijpe appelen van de bomen vielen en alhoewel het resultaat van ondergeschikt belang is, willen we toch graag vermelden dat onze idolen van weleer met 6-2 aan het langste eind trokken. Bij KSKB stond Kris Vandeputte in doel en verder speelden : Werry Sels, Alain Westerlinck, Bert Dhont, Zinho Chergui, Marc Van Britsom, Kristof Imschoot, Kristof Snelders, Gary Colling, Gerry Poppe, Dirk Thoelen, Patrick Schoofs, Jürgen Heymans en Peter Meeusen. De trainers bij Beveren waren Danny Pfaff en Andy Janssens. Bij Antwerp onder andere Rudi Smits, Stefaan Leleu, Roel Van Hemert, Jonas De Roeck en Tom Waes. Patrick goots stond op het scheidsrechterblad maar kwam niet tussen de lijnen. Bij rood wit was Regi Van Acker de trainer.
Uitblinker in het Beverse kamp was Kristof Imschoot met 3 doelpunten.
De overige goals kwamen van Marc Van Britsom, Zinho Chergui en keeper Kris Vandeputte op strafschop. Met voorsprong de snelste op het veld was Kristof Snelders, maar hij kreeg geen bal tegen de netten.
Met dank aan Geert De Vreese voor de info. Ik vraag me wel af of Geert ging voor die moeders of voor de voetballers !

PVW.