StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Vukotic wel, Wiegel en Foulon niet op de Bosuil.
Twee verrassingen vorig weekend in de basiself van Adnan Custovic. Rots in de branding Aleksandar Vukotic startte op de bank en doelpuntenmaker Stefan Milosevic hield hem daar gezelschap. De kans is groot dat beide spelers (voor Vukotic staat dit vast) zondagavond aan de aftrap verschijnen. Wie zeker niet zal spelen is Andreas Wiegel. Hij wordt uit voorzorg aan de kant gehouden, wellicht omdat op speeldag 3 de verplaatsing naar Eupen op het programma staat. Andreas heeft zijn entree alleszins niet gemist, want bij de meeste supporters waren 45 minuten voldoende om een positief beeld te vormen van onze rechtsachter.
Ook Daam Foulon verhuist waarschijnlijk naar de bank. Hij had het afgelopen zaterdag knap lastig tegen al dat Brugse geweld en werd iets te gemakkelijk gepasseerd. Het zijn moeilijke keuzes voor een coach, want spelen is in principe de beste manier om het niveau JPL op te pikken, maar wanneer men als verdediger een verkoudheid over houdt aan de passages van de aanvallers bij de tegenpartij, lijkt mij dit evenmin gezond.
Ondertussen is het bang afwachten op bijkomende versterking. De kans bestaat dat die nog voor de match op de Bosuil kan worden aangekondigd. Het wordt stilaan alles of niks voor Louis Verstraete. Afgaande op het feit dat Louis nu ook Europees een klein half uurtje mocht spelen is misschien geen goed teken, maar W-B blijft alles op alles zetten om Verstraete naar de Freethiel te halen. Niet Louis zelf is het probleem, wel de vraagprijs van Gent.
Er "zou" ook nog een flankaanvaller die zowel rechts als links uit de voeten kan, in de pijplijn zitten.
Er was tegen Club Brugge nogal wat commentaar over het ondermaats uitvoetballen van Lucas Pirard. Het lijnwerk lijkt oké (tweede Brugse goal kon echter beter worden verwerkt), maar meevoetballen is een belangrijk verbeterpunt. Als leek in het keepersvak duf ik veronderstellen dat daarop getraind kan worden en wat zeker meespeelt is het feit dat Lucas wellicht nog een tijdje op zoek moet naar matchritme aangezien hij vorig seizoen bij STVV nauwelijks speelde.

PVW.