StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

dekleppevanseppe.jpg DE KLEPPE VAN SEPPE.

Moneytime!

Aanstaande zaterdag is het écht wel tijd om punten te pakken. Op de derde speeldag van de Jupiler Pro League trekken we am Kherweg voor een misschien nu al cruciaal duel. Na twee verliespartijen is het tijd voor punten, belangrijke punten in de strijd om een verlengd verblijf in eerste klasse. Want ja, een strijd zal het worden.


In de openingswedstrijd van onze competitie ontvingen we de vice-kampioen van het vorige. Na een furieuze start van de bezoekers kwamen we ook in onze wedstrijd. We kregen een paar kansen en kwamen zelfs op voorsprong, weliswaar door een penalty. De tweede helft was helaas van een pak minder kwaliteit. De 1-2 viel te snel en daarna waren we volledig uitgeteld om nog iets te rapen in die wedstrijd.

Daarna kwam een lastige verplaatsing naar Den Bosuil. De week in aanloop van deze mooie derby leefden we voornamelijk op hoop. Hoop dat we de twee voorgaande uitzeges makkelijk in een derde konden omzetten. Die hoop viel al na drie minuten volledig weg. Daarna zagen we nog enkele sprankels van het goed voetbal dat we weldegelijk kunnen spelen. Onze hoekschoppen waren keer op keer gevaarlijk, kleine man Bizimana stond weer groots te spelen en ingestudeerde nummertjes bleken een aantal keer zeer bedreigend voor de tegenstander. Na een degelijke eerste helft verloren we weer volledig de controle in de tweede, dat moet absoluut beter.

Te beginnen met de aankomende wedstrijd. Op het veld van KAS Eupen, altijd al een concurrent geweest. Misschien dit seizoen wel meer dan ooit. Tijd om punten te pakken, zeker en vast tegen onze grootste concurrenten. Punten komen niet zomaar in onze schoot geworpen, of dat laten we toch niet gebeuren. Maar dat is een ander verhaal en ik laat aan u om te beslissen of dat goed of slecht is. Op naar zaterdag, vol in de strijd voor drie punten!

Seppe Meul.