StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Sprokkels allerlei.
Wiegel wel, Milosevic niet tegen Eupen.
Vanavond staat er met Eupen - W-B een cruciaal duel in de kelder van de JPL op het programma. Uiteraard nog lang niet beslissend, maar het seizoen beginnen (zelfs al waren de eerste twee tegenstanders van een beter niveau) met een 0 op 9 is een nachtmerrie voor elke clubentourage.

Er is goed en minder goed nieuws uit de Wase ziekenboeg. Andreas Wiegel die een geslaagd debuut maakte tegen Club Brugge (weliswaar noodgedwongen beperkt tot 45 minuten), krijgt in Eupen de kans om er 90 aan toe te voegen. Voor Stefan Milosevic komt de match in Eupen te vroeg, want hij kan pas volgende week bij de groep aansluiten.

Ondertussen keerde Floriano Vanzo terug van een kale Schotse reis. Het artikel over Flor van donderdag mag dus in de prullenmand, maar hoe we over Vanzo denken blijft onveranderd en dat is wat mij betreft ver van negatief. Het blijft gissen waarom de deal niet is doorgegaan, maar het valt niet uit te sluiten dat de medische testen roet in het eten hebben gegooid.

Wie wel (minstens voor een seizoen) de Freetiel verlaat is Karlo Lulic. Hij trekt naar het Kroatische Slaven Belupo dat met 0 op 9 een mindere start kende en hoopt met de aanwerving van Lulic zijn slechte start te kunnen omkeren. Lulic wordt voor een seizoen verhuurd met een optie tot aankoop.

Een aantal kranten heeft het over de opvolger/vervanger van Morioka die de Freethiel verlaat, maar helaas heeft Karlo die status nooit kunnen bereiken en dat was niet enkel de schuld van Lulic zelf, maar gedeeltelijk ook van de mensen die hem dit etiket hadden opgekleefd.

PVW.