StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Ze kregen er maar niet genoeg van !
Zondag in het voetbaloverzicht van zaterdag is het mij opgevallen dat meerdere zenders het nodig vonden om te vermelden dat het van 13 april geleden was dat Cercle nog eens had gewonnen en wie was op 13 april de tegenstander van de Vereniging ? Goed geraden, Waasland-Beveren !
Alsof onze club in te huren is door ploegen die al enkele maanden wachten op een overwinning. Eigenlijk mag die "alsof" weg, want het is al zo vaak voorgekomen dat we het als supporters met onze ellebogen voelen aankomen wanneer een wedstrijd op het programma staat tegen een ploeg die het winnen is verleerd. Een nieuw onderzoek naar matchfixing is niet nodig hoor, een beetje sympathie voor ploegen in nood is KSK Beveren nooit vreemd geweest en Waasland-Beveren heeft het blijkbaar met plezier mee in de statuten opgenomen.
Met liefst vier spelers in het "flopelftal" van de week scoren we toch ergens goed !
De frustratie bij de supporters is duidelijk nog niet gedoofd, want wie in HLN de statistieken leest van Michaël Vergauwen over de gespeelde minuten van Thomas Ageypong de voorbije jaren, wordt met verstomming geslagen. Dat Thomas desondanks tegen Genk vorige week een goede invalsbeurt maakte en ook tegen Cercle in de eerste helft bij momenten een paar leuke acties uit de benen schudde, zegt dan weer voldoende over zijn collega's die wel de nodige wedstrijden en trainingsarbeid achter de rug hebben.
Spelers die zelf het heft in eigen handen nemen om niet te spelen (Forte en Vukotic) en een coach die weet dat zijn dagen geteld zijn, het zijn zaken die wijzen op verdeeldheid binnen de club en die hoegenaamd niet bevorderlijk zijn voor de integratie van de nieuwkomers en evenmin voor zij die op het verlanglijstje staan om naar de Freethiel te komen. Het wordt de hoogste tijd dat de clubleiding een oorverdovend signaal geeft om de gelaten- en moedeloosheid bij de supporters aan te pakken.
Het lijkt alsof de voldoening over het eindresultaat van de "Propere Handen" de grootste bekommernis is geweest en het sportieve verloop bijzaak.

PVW.