StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Een nieuwe start ?
Weg interlands en weer tijd voor pure clubernst. De laatste inkomende transfers, de nieuwe coach, het terug inzetbaar zijn van spelers als Koita, Dierckx enz. en het verrassend positief vriendschappelijk resultaat op de Bosuil een week geleden, dit alles heeft er voor gezorgd dat er een voorzichtig optimisme is ontstaan na zoveel negativiteit de voorbije weken.

De realiteit is echter dat deze opsomming niet de minste garantie biedt voor een hoopgevend resultaat vanavond op Stayen, maar het zou zoals men dat pleegt te noemen, er op moeten zijn in Sint-Truiden. Maar wanneer is het er op ? Goed spelen, maar toch verliezen is in principe al geen optie meer gezien ons benarde klassement. Degelijk spel en een puntendeling ? Bah, dat zou al een hele opluchting zijn. Niet eens goed spelen, maar op een diefje 3 punten pakken, daar is het om te doen.

Een overwinning in deze prille fase van het seizoen zou in meerdere opzichten wonderen kunnen doen, maar eerder deze week schreef ik reeds, wonderen bestaan niet, maar er van dromen is wel toegelaten.

PVW.