StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Enkele echo's na speeldag 10.
Die leverde voor W-B dus een dik verdiende driepunter op waardoor het degradatiespook (voorlopig, maar hopelijk definitief) zijn wurggreep lichtjes heeft moeten lossen.

De gevolgen bij concurrent Cercle dat zwaar onderuit ging bij de buren van Zulte-Waregem lieten niet lang op zich wachten, want gisteren ontsloeg de Vereniging zijn Franse coach.

Over Oostende dit leuk weetje nog : zoals vrijdag al gemeld loopt daar een jonge knaap rond die samen met zijn beste vriend Robbie D'Haese opgroeide bij de jeugd van KVO. Jelle Bataille is de naam en beiden werd in Extra Time vorige week maandag door zowel Gert Verheyen als Francky Vanderelst een mooie toekomst voorspeld. Nu heeft de entourage van die Jelle Bataille wel een fijne link met KSK Beveren, want Jelles vader Kurt speelde begin de negentiger jaren even voor KSKB. Meer nog : Kurt op zijn beurt is de schoonbroer van de ons bekende en bijzonder sympathieke Hans Belligh. Kortom, Jelle moet nonkel zeggen tegen Hans en op hem kom ik binnenkort wanneer het W-B - KV Mechelen is, zeker nog een keer terug. Geweldige kerel is die Hans Bellig.

* Yellow Blue laat geen steek vallen in Meldert.
YB heeft aan geen onderschatting gedaan en de verplaatsing naar rode lantaarn Meldert met een logische 0-2 overwinning afgesloten. Het blijft voorlopig staan op een mooie tweede plaats en ontvangt komend weekend Doorslaar. Dat is momenteel de ploeg in vorm, want het scoorde in zijn laatste 3 wedstrijden liefst 17 keer. Spektakel verzekerd dus !

PVW.