StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Diverse sprokkels.
Goed nieuws voor de regelmatige bezoekers van onze website wiens geheugen af en toe eens mag worden opgefrist.
Dat doen Rudy Beck en Geert De Vreese nu al op regelmatige basis middels de rubrieken Gele Ditjes, Blauwe Datjes en Memorabele Wedstrijden KSK Beveren, maar vanaf eind deze week of begin volgende doen we daar nog een schepje bovenop. Seppe Meul duikt binnenkort in het prille, maar toch al boeiende verleden van Waasland-Beveren met de nieuwe rubriek "Memorabele Wedstrijden Waasland-Beveren". Zijn inspiratie heeft Seppe ongetwijfeld geput uit de immer boeiende verhalen van Geert De Vreese die, en laat dat een geruststelling zijn, nog lang niet stopt met zijn altijd prettig lezende verhalen over KSk Beveren. Mooie vooruitzichten dus en een rede te meer om dagelijks even langs te gaan bij de website van de Freethielvrienden Bornem.

* Een uitnodiging van de Freethielvrienden Bornem.
Op zaterdag 9 november speelt Waasland-Beveren in en tegen Kortrijk. Onze supportersclub legt voor die gelegenheid een bus in naar het Guldensporenstadion en dus een gelegenheid voor wie in het Klein-Brabantse woonachtig is om eens kennis te maken met de Freethielvrienden en natuurlijk Waasland-Beveren.
Laat deze aanbieding niet links liggen en stuur een mailtje met jullie interesse naar : info@freethielvrienden.be en jullie ontvangen een mail van ons met daarin alle informatie die nodig is voor een vlot verloop. Het is echt een aanrader hoor en wij zorgen voor de tickets zodat niet naar Beveren moet worden gereden.
Een zitplaats op de bus kost 10 Euro voor niet-leden en 7 Euro voor wie lid is van de Freethielvrienden Bornem.
Een ticket voor volwassenen in Kortrijk kost 20 Euro.

* Yellow Blue houdt Doorslaar in bedwang.
Titelkandidaat Doorslaar dat de voorbije weken bijzonder goed bij schot was, is dit weekend niet verder gekomen dan een 0-0 puntendeling met Yellow Blue. Meer zelfs : YB dat geen beroep kon doen op een viertal titularissen, kreeg de beste kansen en moest in het wedstrijdslot nog met een mannetje minder verder na een uitsluiting. Yellow Blue blijft mooi op een gedeelde tweede plaats staan en trekt volgend weekend naar Sinaai dat de voorbije speeldag zijn eerste overwinning boekte.

PVW.