StatisticsCounter Nieuws Gele ditjes, blauwe datjes archief

Top 40 Fichebak oud-spelers SK Beveren

freethielsprokkels FREETHIELSPROKKELS.

* Weekje Spanje.
De Freethielsprokkels van deze week worden jullie aangereikt onder invloed van een hopelijk aangenaam Spaans zonnetje.

Ze zullen daardoor misschien wel iets beperkter zijn, maar laat ons hopen minstens even leuk. Gelukkig kan ik alweer rekenen deze week op de gewaardeerde inbreng van Rudy, Geert en Seppe wiens bijdragen er voor zullen zorgen dat een dagelijks bezoekje aan de website van de Freethielvrienden Bornem meer dan de moeite waard blijft.

* Vanuit Bornem met de bus naar het Guldensporenstadion.
Beste supporters van Waasland-Beveren in Klein-Brabant. De Freethielvrienden Bornem leggen slechts een beperkt aantal keer een bus in vanuit Bornem naar een uitwedstrijd van W-B. Op zaterdag 9 november komt er weer zo'n tof uitstap aan. Er valt altijd wel wat te beleven als de Freethielvrienden op stap zijn en dus reiken we de hand naar potentiële geïnteresseerden om eens kennis te maken tijdens een dergelijke busrit. Concreet : de busrit kost 10 Eur voor niet-leden, een ticket dat we voor U gaan halen in Beveren kost 20 Euro oor een volwassene. De bus vertrekt aan ons lokaal Grand Café De Watertoren, St.-Amandsesteenweg 107 te Bornem omstreeks 18 uur. Geïnteresseerden sturen een mailtje naar : info@freethielvrienden.be en je ontvangt meteen daarna een mail terug met ons rekeningnummer. Zeker overwegen ???

* Yellow Blue verliest in Sinaai.
YB heeft zateredagavond alweer niet kunnen winnen van zijn zwarte beest herleving Sinaai. Na een in de eerste zwakke helft opgelopen 2-0 achterstand herpakte het zich goed na rust, maar verder dan de aansluitingstreffer kwam het niet.

PVW.